Ochucené černé fazole z Mexika
Černé fazole v omáčce s rajčaty, sterilováno
Černé fazole jsou součástí mnoha mexických jídel, takže když chete připravovat jídla z této kuchyně, tak na fazole nesmíte určitě zapomenout.
Složení: pitná voda, černé fazole, rajčatová pasta 3 %, cibule, papričky Jalapeno, jedlá sůl, sójový olej.
Návod k použití: Otevřete sáček a ohřívejte v mikrovlnné troubě po dobu 60 s. Uvedená doba se může měnit v závislosti na použitém typu spotřebiče.
Hmotnost: 460 g
Hmotnost pevného podílu: 238 g
Země původu: Mexiko
Výživové údaje na 100 g | |
Energie |
263 kJ/63 kcal |
Tuky |
0,4 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny |
0,1 g |
Sacharidy |
8,0 g |
Z toho cukry |
0,7 g |
Bílkoviny |
4,5 g |
Sůl |
0,7 g |